швидка допомога для твого навчання

Безкоштовні реферати Замовити реферат Авторам рефератів
Від партнерів
TOP реферати
1 «твір-роздум про твір Роксоляна» на тему що значить служити Богові19203
2 Твір роздум у на тему якою повинна бути людина18013
3 Образ Михайлика за повістю М. Стельмаха «Гуси лебеді летять»16003
4 Синонімія в українській мові12780
5 Твір - роздум на суспільну тему в публіцистичному стилі на тему "Природа - мати. Будь же сином"12604
6 Образ Сехісмундо у драмі "Життя це сон" (Кальдерон)12507
7 Мужній і шляхетний лицар Айвенго (Образ Айвенго. В. Скотт)12296
8 Твір на тему поспішай робити добро11827
Реклама
Статистика
Rambler's Top100

Оголошення
загрузка...

У нашій колекції більше ніж 60 тис. учбових робіт!

На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД.


Тема: « Виробнича програма підприємства» (ID:9010)

Скачайте документ в формате MS Word*
*Полная версия представляет собой корректно оформленный текстовый документ MSWord с элементами, недоступными в html-версии (таблицы, рисунки, формулы, сноски и ссылки на литературу и т.д.)
СкачатьСкачать работу..
Объем работы:       96 стр.
Размер в архиве:   200 кб.

2. Технологічний розділ.


2.1. Виробнича програма підприємства


Розроблений на підставі проведених досліджень бізнес-план показує, що в мікрорайоні “Лівобережний” доцільно
побудувати комплексне підприємство громадського харчування в складі: кафе “Українські страви” на 40 місць,
кафе-бар на 30 місць, кафе “Молодіжне” на 60 місць і магазин кулінарії.

Для подальшої розробки проекту розраховується загальна виробнича програма підприємства

Таблиця 2.1

Виробнича програма підприємства

Показник

Одиниця виміру

Місце реалізації

Разом

1

2

3

4

5

6

Кількість місць

Місць

40

30

60

130

Кількість споживачів

Чол.

187

238

383

808

Кількість страв за день

Порц.

898

956

1763

3619

В т.ч. холодні закуски

-ІІ-

75

191

192

458

Перші страви

-ІІ-

131

95

-

226

Другі страви

-ІІ-

167

119

460

746

Гарячі напої

-ІІ-

56

180

343

579

Молочні продукти

-ІІ-

19

-

77

96

Борошняні вироби

-ІІ-

300

238

230

768

Холодні напої

-ІІ-

75

85

195

355

Пиво

Дм3

12,0

10,0

24

36,0

Вино

-ІІ-

13,1

13,4

-

26,5

Горілчані вироби

-ІІ-

9,4

12,5

-

21,9

Замовити реферат
Нові реферати
Люблю усмішку на чужім обличчі за Володимиром Сосюрою1559
Твір-мініатюра на тему Якби я був чарівником7369
Будувати повітряні замки легше, ніж у них жити1580
Цитатна характеристика образу Остапа в оповіданні «Дорогою ціною»2669
Роксолана найбільша любов і найтяжча прикрість Сулеймана7758
Що означає служити Богові і людям по твору Осипа Назарука «Роксоляна»4216
Якою має бути дружина державного діяча за повістю «Роксолана»4130
Чарівна сила кохання за повістю Роксоляна Остапа Назарука5406
Реклама

Цікаве
загрузка...